Díjazzuk a hűségedet! Nyereményjáték 

 


Díjazzuk az egész éves hűségedet!  NYEREMÉNYJÁTÉK a Napikvíz.com-on!

Szeretnénk megköszönni, hogy egész évben velünk élesítettétek az elméteket, ezért 2017. november 30.-án megajándékozzuk a Napikvíz Ranglista első 3 helyezését elérő felhasználónkat.

Még nem késő pontot gyűjteni!

Hogy ehhez mit kell tenned?

Lépj be Facebookkal az oldalunkon! Jobb felső sarokban tudod ezt megtenni. Tölts ki minél több kvízt, hogy pontot szerezz! Ha még több pontot szeretnél gyűjteni, nem kell mást tenned, minthogy MEGOSZTOD KVÍZ EREDMÉNYED Facebookon.

Figyelem! A megosztásnak nyilvánosnak kell lennie, hogy ellenőrizni tudjuk, tényleg megosztottad-e. A nem megfelelő megosztás, illetve csalás pontlevonást, illetve a nyereményjátékból való kizárást vonhat maga után.

Minden kvíz kitöltéséért és az eredmény megosztásáért plusz pontot kapsz. Az első 3 legtöbb pontot összegyűjtő GARANTÁLTAN NYER ! Figyelem! A nyereményjátékban csak azok tudnak részt venni, akik bejelentkeznek az oldalunkon Facebookkal és kitöltik a kvízeket, valamint megosztják közösségi profilukon.

 

Nézd meg miért érdemes játszani!

Az első helyezett egy Feldobox Energia Ajándékkártyával lesz gazdagabb, mellyel 100 szabadidős-, wellness- és gasztronómiai programból választhat szabadon, egészen 2018 decemberig. További infó: 

 

A második helyezett jutalma egy 5000 Ft értékű Libri ajándékkártya. Válassz vele kedvedre való olvasmányt a hosszú téli estékre!

 

A gyorsaság és társasjáték szerelmese vagy? Akkor harmadik helyezésünk ajándéka csak rád vár. A Dobble kártyajátékkal garantált a szórakozás, legyél kezdő, haladó, kicsi vagy nagy. Úgy érzed nincs esélyed behozni a listaelsők pontjait? Ne csüggedj! December 1-jén, az eredményhirdetést követően a ranglista pontjai törlődnek és kezdetét veszi KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉKUNK, ahol a fődíj 2-4 személyre szóló üdülés, az általad választott helyszínre!

 

Pontgyűjtés vége és eredményhirdetés: 2017. november 30. 12 óra

 

Játssz velünk és tartsd edzésben az agyad!