Karácsonyi NYEREMÉNYJÁTÉK a Napikvíz.com-on!

Karácsonyi NYEREMÉNYJÁTÉK a Napikvíz.com-on!


 

 

Szereted a kvízeket? Most nyerhetsz is velük! Vegyél részt karácsonyi nyereményjátékunkban és tiéd lehet a három értékes ajándék egyike.

 

Idén is eljött a december és a Napi kvíz karácsonyi nyereményjátéka. Gyűjts pontokat a kvízek kitöltésével és megosztásával. Legyél a ranglistán az első háromban 2017. december 22.-én és GARANTÁLTAN nyersz!

 

Érdemes játszanod, mert nemcsak edzésben tartod az eszed a kvízekkel, hanem a következőket is megnyerheted:

 

Az 1. HELYEZETT egy Feldobox Aktív pihenés ajándékdobozt kap, ami 2-4 fő számára nyújt 1-4 éjszakás pihenést. Válassz 35 helyszín közül, vidd magaddal a barátaidat is és pihend ki az év fáradalmait!


 

A 2. HELYEZETT egy Feldobox Harmónia ajándékkártyával gazdagodik, amivel országszerte 100 programból választhat a siklóernyőzéstől komolyzenei koncerten át csúszdapark belépőig. Rajtad áll milyen kalandban lesz részed!


 

A 3. HELYEZETTET egy Fedőnevek tásasjátékkal jutalmazzuk, ami a 2016-os év Spiel des Jahres fődíjasa volt. Ez egy pörgős könnyen megtanulható partitársas igazi kémeknek! Legyél kémfőnök és fedd fel az ellenfél csapatát!


 

Mit kell tenned, hogy megnyerd a nyereményeket?

 

Lépj be Facebookkal a www.napikviz.com oldalunkon! Jobb felső sarokban tudod ezt megtenni. Tölts ki minél több kvízt, hogy pontot szerezz! Ha még több pontot szeretnél gyűjteni, nem kell mást tenned, minthogy nyilvánosan MEGOSZTOD KVÍZ EREDMÉNYED Facebookon.

 

Pontgyűjtés kezdete: 2017. december 1

Pontgyűjtés vége és eredményhirdetés: 2017. december 22. 12 óra

 

Részletes játékszabályzat (2017 Karácsonyi Nyereményjáték játékszabályzat)

 

 

Napi kvíz: Edzésben tartjuk az agyad, egész évben!